Heidi Luumi – Rakastan työtäni!

Asuntosi myynti on usein elämäsi suurin kauppa. Siksi siihen valittua välittäjää ei tule valita kevyin perustein. Jokainen arviokäynti on ”työhaastattelu” ja sinun etusi on, että välittäjäsi CV on paras mahdollinen.

Yksityisen toimiston tuoma lisäarvo on mitattavissa koko myyntiprosessin aikana niin asiakaspalvelun laadussa, saadussa kauppahinnassa kuin rauhallisilla yöunillakin. Korkea työmoraalimme ja ammattitaitomme takaa, että asuntokauppasi hoidetaan aina laadukkaasti alusta loppuun.

Valitse asuntosi arvoinen välittäjä, sillä vaikka joku niin väittääkin, asunnot eivät myy itse itseään. Tavoitat meidät numerosta 045-135 1967.

Lue suositukset >

Se on rauta joka taipuu

Minulla on 30 vuoden teräksinen kokemus ja näkemys myynnin ja markkinoinnin kiehtovasta maailmasta. Tästä ajasta olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yli 10 vuotta ollen alusta asti koko Suomen hyvämaineisinta ja kirkkainta kärkeä.

Lähdin vuonna 2009 MTV3:n Diili-kilpailuun tavoitteena päästä myymään Sipoonrannan uusia asuntoja. Kilpailusta saavutettu hopeasija innoitti minua kouluttautumaan kiinteistönvälitysalalle. Olen tällä hetkellä etuoikeutettu, sillä teen juuri sitä mitä rakastan eniten ­– autan ihmisiä toteuttamaan heidän kotiunelmansa. Kaikkien kotiunelmat eivät aina valitettavasti tässä yhteiskunnassa täyty ja siksi Maison Luumi Oy tukee kuukausittaisilla lahjoituksilla Pääkaupungin turvakotien toimintaa.

Maison Luumin konsepti on kiitelty ja uniikki. Vedän myyntitiimiä, jossa on rautaisia välitysalan ammattilaista. Maalaisjärki, positiivinen energia ja huumori on yhdistelmä, jolla tiukatkin tilanteet selätetään. Koko henkilökunta on todistettavasti myyntitaidoiltaan ja asenteeltaan 100% ammattilaisia.

Olet sitten myymässä tai ostamassa, on sinun voitava luottaa siihen, että välittäjäsi tuntee lain lukuisat kiemurat. Siksi oikeana kätenäni on ”maanmittauslaitostakin tarkempi” alan konkari Tiina Jousmäki, jonka vastuulla on kokonaisvaltainen laadunvalvonta. Parhaimpana osoituksena Tiinan ammattitaidosta kertoo reklamaatioidemme nollasaldo. Mari ja Tiina ovat tavattavissa toimistollamme arkisin vastaten sekä taustatyöstä että asiakaspalvelusta.

Välityspalkkiomme on pääkaupunkiseudulla 3,72 % (huoneistot) ja 4% (kiinteistöt) velattomasta kauppahinnasta (sis. alv. 24 %). Arviokäynti on aina maksuton. Valitse kerralla oikein, jos harkitset asuntosi myyntiä!
Tavoitat meidät helpoiten numerosta 045-135 1967.

Pakkausseloste

Alan tutkinnot:    LKV, LVV ja KiAT
Perhe:    Naimisissa, kolme lasta
Koti:    Lauttasaari, paljasjalkainen helsinkiläinen
Harrastukset:    Uinti ja matkustelu
Erikoista:    Erinomainen taskuparkkeeraaja
Tykkään:    Kaikki tanssi
En tykkää:    Kaikki sienet
TV:ssä parasta:    Efter Nio
Kannuksia:    Vuosittain 80-100 asuntokauppaa, joista noin puolet kiinteistöjä.