Heidi Luumi – Rakastan työtäni!

Asuntosi myynti on meille kunnia-asia. Omistaudumme jokaiselle kodille kuin myisimme omaamme. Korkea työmoraalimme takaa, että asuntokauppasi hoidetaan laadukkaasti alusta loppuun. Teemme aina sen mitä lupaamme; tämän ja ahkeruutemme ansiosta tunnemme vain tyytyväisiä asiakkaita.

Valitse asuntosi arvoinen välittäjä, sillä vaikka joku niin väittääkin, asunnot eivät myy itse itseään.

Lue suositukset >

Se on rauta joka taipuu

Minulla on 20 vuoden teräksinen kokemus ja näkemys myynnin ja markkinoinnin kiehtovasta maailmasta.

Lähdin vuonna 2009 MTV3:n Diili-kilpailuun tavoitteena päästä myymään Sipoonrannan uusia asuntoja. Kilpailusta saavutettu hopeasija innoitti minua kouluttautumaan kiinteistönvälitysalalle. Olen tällä hetkellä etuoikeutettu, sillä teen juuri sitä mitä rakastan eniten ­– autan ihmisiä toteuttamaan heidän kotiunelmansa. Kaikkien kotiunelmat eivät aina valitettavasti tässä yhteiskunnassa täyty ja siksi Maison Luumi Oy tukee kuukausittaisilla lahjoituksilla Pääkaupungin turvakotien toimintaa.

Maison Luumin konsepti on kiitelty ja uniikki. Vedän kahta myyntitiimiä, joissa on molemmissa rautaisia välitysalan ammattilaista. Maalaisjärki, positiivinen naisenergia ja huumori on yhdistelmä, jolla tiukatkin tilanteet selätetään. Kaikki välittäjäni ovat todistettavasti myyntitaidoiltaan ja asenteeltaan 100% ammattilaisia.

Olet sitten myymässä tai ostamassa, on sinun voitava luottaa siihen, että välittäjäsi tuntee lain lukuisat kiemurat. Siksi oikeana kätenäni on ”maanmittauslaitostakin tarkempi” alan konkari Tiina Jousmäki, jonka vastuulla on kokonaisvaltainen laadunvalvonta. Parhaimpana osoituksena Tiinan ammattitaidosta kertoo reklamaatioidemme nollasaldo. Mari ja Tiina ovat tavattavissa toimistollamme arkisin vastaten sekä taustatyöstä että asiakaspalvelusta.

Välityspalkkiomme on pääkaupunkiseudulla 3,72 % (huoneistot) ja 4% (kiinteistöt) velattomasta kauppahinnasta (sis. alv. 24 %).  Valitse kerralla oikein, jos harkitset asuntosi myyntiä!

Pakkausseloste

Alan tutkinnot:    LKV, LVV ja KiAT
Perhe:    Naimisissa, kolme lasta
Koti:    Lauttasaari, paljasjalkainen helsinkiläinen
Harrastukset:    Uinti ja matkustelu
Erikoista:    Erinomainen taskuparkkeeraaja
Tykkään:    Kaikki tanssi
En tykkää:    Kaikki sienet
Radiossa parasta:    Dynastia
Kannuksia:    2011-2014 ykkösvälittäjä Huom!-ketjussa, Vuoden 2013 Turvateko-palkinto hyväntekeväisyystyöstä, Vuoden 2017 Kauppalehden Menestyjä-yritys