Välittäjämme oli ammattimainen, asiallinen ja positiivinen. Oikein tehokas ja positiivinen kaikin puolin. Varmaan jatkossakin käännytään Heidin puoleen.

• Martti Forss, Espoo

Asunto kaupaksi tehokkaasti ja murehtimatta

Yhteistyömme Heidin kanssa alkoi hyvän ystävämme lämpimästä suosituksesta. Tapasimme pari muutakin potentiaalista asuntomme myyjää. Heidi ilmoitti ensi tapaamisellamme, että hän myy asuntomme oikein mielellään. Olemme molemmat myyntityössä ja halusimme asunnollemme ensisijaisesti hyvän ja tehokkaan myyjän, koska sitähän kaipasimme. Netti-ilmoituksen laadinnan ja sopimusten tekemisen osaisimme itsekin. Mukavien neuvottelujen jälkeen Heidi selvästikin halusi asuntomme myytäväksi ja sovimme jatkotoimenpiteet.

Kylläpä helpotuimme, kun asunnollemme olisi ollut useampikin ostaja ensimmäisen netti-ilmoituksen jälkeisenä päivänä, kun olimme tehneet oman ratkaisumme uuden asunnon hankinnasta jo etukäteen. Myyntiaika oli siis alle 24 tuntia, ja tiedämme, että saimme asunnostamme käyvän hinnan.

Viime aikoina on ollut paljon puhetta, mistä asunnon välittäjille maksetaan. Ei välittäjille kannatakaan maksaa, tehokkaalle myyjälle sen sijaan maksamme mielellämme. Kaiken kruunasi aivan upeat valokuvat ja esitteet. Olemme kovin tyytyväisiä ratkaisuumme yhteistyöstä ja vilpittömästi voimme suositella yhteistyötä Heidin kanssa heille, jotka haluavat saada asunnon kaupaksi tehokkaasti ja murehtimatta.”

• Maijastiina ja Mika Karpala, Espoo

Suosittelemme ilomielin

Haastattelimme monta välittäjää ennen Heidiä ja hänet tavattuamme tiesimme Heidin olevan meille se oikea välittäjä. Tunsimme, että asuntoamme todella myytiin eikä vain esitelty. Asunto myytiin haluamallamme hinnalla nopeasti. Heidi on mukava ja ammattitaitoinen välittäjä. Suosittelemme Heidiä ilomielin muillekin.

• Katariina Ritvos-Jokela, Espoo

Heidi on paras välittäjä kenen kanssa olen ollut tekemisissä, kolmessa eri maassa. Luotettava, pätevä ja sosiaalisesti taitava.

• Katja Einola

Kaikki alle kahdessa viikossa

Kaikki sujui Heidin kanssa alusta alkaen loistavasti. Heidi oli myynyt pikaisesti naapuriasuntomme ja nappasimme hänet myymään myös meidän kotimme. Kaikki meni nopeasti; päätös myynnistä, kuvaus, myynti-ilmoitus, ensinäyttö ja asunnon myynti haluttuun hintaan. Kaikki alle kahdessa viikossa. Asiointia meidän makuumme!

• Maija Ahotupa, Espoo

No ei mennyt kuutta viikkoa!!:D
Tiina – mahtavat kiitokset asuntokauppojen tehokkaasta hoitamisesta.
Koko homma oli meille täysin huoleton, juuri kuten toivoimme.
Merci beaucoup! (opittiin tuo juuri😊)

• Janica ja Mark, Laaksolahti

Kiitos Sari ja Heidi!

Sain vinkin ystävältäni tehokaksikosta. Ja mikä vinkki se olikaan! Tämä tehotiimi hoiti kiinteistöni myynnin suoralla otteella laadukkaasti ja ammattitaitoisesti pitäen minut ajantasalla kaikissa käänteissä. Ja mikä parasta – nämä naiset ovat ihan parhaita tyyppejä. Kiitos Sari ja Heidi 🙂 You ladies totally rock!

• Nina Pulliainen, Kantvik

ERINOMAISEN HYVÄ! VOIN SUOSITELLA!

• Asiakas, Espoo

Heidi oli aidosti kiinnostunut

Suunnittelimme muuttoa pienempään asuntoon, joten Eiranrannanasunnon myynti tuli ajankohtaiseksi. Meillä oli toimeksiannot parin ison välitystoimiston kanssa pari vuotta. Asunnon myynti ei edistynyt ja tuntui siltä, että ko. välittäjien kiinnostus asiaan hiipui ajan kuluessa. Tuttavamme suositteli Heidi Luumia. Sitten alkoikin tapahtua! Stailasimme asuntoamme Heidin ohjeiden mukaisesti. Laadittiin / kuvattiin esite kohteesta. Vain yksi yleinen esittely ehdittiin järjestää, kun ostaja löytyi! Tähän kaikkeen kului aikaa vain pari viikkoa. Tuntui ettemme itsekään pysy vauhdissa mukana; Heidi oli aidosti kiinnostunut toimeksiannostamme. Ja mikä tärkeintä, asuntomme myyntihintakin oli mielestämme kohdallaan. Voimme vilpittömästi suositella Heidiä kaikille, jotka suunnittelevat asuntonsa myyntiä!

• Heikki Salmela, Kari-Juhana Piironen

Kiitollisin terveisin

Otin Sariin yhteyttä ex-vuokralaiseni kehuttua häntä vakuuttavasti. Hän oli oikeassa!
Tämä yhteinen periodimme tuntui minusta seikkailulta, mihin liittyi yllättäviä käänteitä, erilaisia tunteita ja jopa ihmeitä. Seikkailu päättyi hienosti ja nyt minulla on ollut päällimmäisenä tunteena haikeus.
Useat puhelusi ja tilannekatsauksesi piristivät minua. Jäin kaipaamaan niitä! Sinä palautit minut ”aikakoneella” aikaan ennen eläkeikäni alkamista.
Olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen Sarin ja Heidin työn tulokseen. Kaikkea hyvää!

• Rauno Hyvärinen, Espoo

Miten paljolta olisi säästytty, jos Heidi Luumi olisi alkujaan kutsuttu välittäjäksi.

• Myyjä, Espoo

Luumin ammattitaito teki vaikutuksen

Välittäjänne ammattitaitoisuus asuntonäytöissä joissa kävimme sai meidät valitsemaan hänetkin oman asuntomme välittäjäksi.
Heidi tuki meitä koko prosessin ajan erinomaisesti, hän neuvoi meitä asunnon myyntikuntoon saattamisessa ja oli aina tavoitettavissa. Aikataulussa pysyttiin ja asiakkaana meillä oli turvallinen mieli tämän elämämme isoimman kaupan tekemisessä.
Heidi myös koko ajan piti meidät tilanteen tasalla, niin oman asuntomme myynnissä kuin tulevan kotimme ostossa.

• Asiakas, Espoo

Positiivinen ja kannustava ilmapiiri

Saimme hyvää, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Myyntiin valmistauduttiin hyvin, niin tietojen, stailauksen kuin kuvienkin osalta. Myynti oli aikataulun suhteen haastava, mutta lopulta kaikki sujui erittäin hyvin ja kaupat saatiin tehtyä onnellisesti, vaikka olimme jo itse muuttaneet ulkomaille. Yhteistyössä oli koko ajan erittäin positiivinen ja kannustava ilmapiiri. Iso kiitos erityisesti Tiinalle ja Heidille sekä koko tiimille.

• Jukka ja Katja, Kirkkonummi

Edustavat ja energiset Sari ja Heidi tekivät ammattitaitoista työtä. Ote oli realistinen ja tunnelma välittömän mukava.

• Ismo Saano, Helsinki

Mielestämme Heidi Luumi oli asiantunteva, miellyttävä kiinteistönvälittäjä, joka järjesti näytöt ym. joustavasti ja asiallisesti

• Ostaja, Espoo

Heidillä on aina aikaa asiakkaalleen

Heidi Luumi on todellinen ammattilainen asunnonvälityksessä. Saimme häneltä paljon apua, ohjeita ja neuvoja, jotka auttoivat meitä onnistuneiden asuntokauppojen tekoon. Haasteita oli matkanvarrella paljonkin, mutta Heidi jaksoi aina kärsivällisesti auttaa ja opastaa. Tuntui mukavalta olla häneen yhteydessä, koska hänellä oli aina aikaa asiakkaalleen. Ilman Heidin suurta panostusta en usko, että olisimme kauppoja saaneet edes toteutumaan.Suuri Kiitos Heidille ja hänen tausta-apujoukoilleen. Emme ole hänenlaistaan välittäjää vielä aikaisemmin tavanneet ja varmasti suosittelemme häntä kaikille tutuillemme!

• Ostaja, Kauniainen

Osaomistajana ja sivusta seuranneena voin sanoa, että Heidi ja hänen tiiminsä erottautui edukseen. Heidillä oli ammattimainen ote, joka näkyi mm. kohderyhmän valinnassa ja esittelymateriaalin laadinnassa.

• Myyjä, Espoo

Heidin palvelu oli asiantuntevaa, iloista ja ystävällistä

Kuulimme Heidistä hyvältä ystävältä, jonka asunnon Heidi onnistui myymään Kampista ennen ensimmäistäkään näyttöä. Soitto Heidille ja homma hoitui kutakuinkin seuraavasti: Maanantaina Heidi tuli katsomaan asuntoa, ihastui ja teimme myynti toimeksiantosopimuksen. Tiistaina kävi kuvaaja ja keskiviikkona oli myynti-ilmoitus kauniine kuvineen ja selkeällä tietopaketilla netissä. Torstaina ilmaantui kaksi ostajaa ja asunto oli myyty perjantaina. Sunnuntain suunniteltu esittely jäi siis tässäkin toteutumatta, mutta sekä myyjä, että ostaja olivat erittäin tyytyväisiä. Heidi piti koko ajan yhteyttä ja vastasi kaikista pienistäkin yksityiskohdista huolellisesti ja tarmokkaasti. Kaikki asiat menivät kumpaakin osapuolta kunnioittaen ja hyvän tavan mukaisesti. Heidi osasi asettaa hinnan juuri oikealle kohdalle ja sehän asuntokaupassa usein ratkaiseekin. Heidin palvelu oli asiantuntevaa, iloista ja ystävällistä. Voimme rehellisesti suositella Heidin luotettavaa osaamista kenelle vain.

• Susanna Virranniemi, Helsinki

Iso kiitos!

Kaikki sujui mutkattomasti ja välittäjän sai hyvin kiinni ja hän oli iloinen ja toimenkuvansa osaava! Iso kiitos Heidille!

• Ostaja, Espoo

Heidin kanssa yhteistyö oli helppoa, hauskaa ja tehokasta. Asunto myytiin heti ja siitä saatiin parempi hinta mitä uskallettiin edes toivoa. Suosittelen lämpimästi.

• Myyjä, Helsinki

Maison Luumi välittää

Tervehdys Heidi ja terveiset muulle tiimille.
Olette tehneet kahden perheen unelmista totta! Kaunis kiitos siitä.
Ostajamme löysivät itselleen ihanan kodin teidän ansiosta.
Meidän kaukainen unelma valkoisesta kivitalosta toteutui myös.

Ennen kaikkea haluan kiittää Teitä siitä miten Te työnne hoidatte.
Te olette juuri oikeanlaisia ihmisiä järjestämään ihmisien tärkeimpiä asioita Koteja.
Tässä nyt loppuun kunnialla saatetussa kotimme vaihdossa näimme kaksi varsin erilaista ääripäätä. Mielestäni kiinteistön välitysala ei saisi missään tapauksessa olla kylmää businesta, vaan inhimillistä asiakaspalvelua. Silloin kuin ihmiset perheineen tekee elämänsä suurimpia päätöksiä kaiken sen epävarmuuden ja myös tietämättömyyden keskellä, he tarvitsevat ihmisiä miltä saa asiantuntevaa tukea ja heihin voi luottaa.

Te hyvät MaisonLuumi ihmiset olette aivan ihania, luotettavia ja asiakasta kunnioittavia asiantuntijoita.
Olen erittäin kiitollinen ja äärimmäisen ylpeä Teistä.
Upeaa kevään jatkoa!

• Annika ja Teppo, Espoo

Onnellinen loppu

Palvelu oli alusta loppuun asiantuntevaa, ystävällistä, lämminhenkistä. Sekä Heidi että Linda pitivät mielialaa korkealla, vaikka meiltä alkoi usko loppua, kun ”sitä oikeaa” ei meinannut löytyä. Mitään ei tarvinnut erikseen pyytää. Näyttöjä järjestettiin tehokkaasti ja riittävän usein ja vihdoin urakalle saatiin
onnellinen loppu! Ihan kun olisi Ikävä, ei sitä meille niin tuskallista myyntiaikaa vaan teitä ihania ihmisiä, jotka meitä niin antaumuksella palvelitte. Kiitos!

• Myyjä, Espoo

Loistavaa yhteistyötä

Heidin kanssa on yhteistyö niin asunnon myyjän kuin ostajankin roolissa aina sujunut loistavasti. Niin myös tässä tapauksessa. Korkeatasoinen ammattitaito, laaja-alainen alan osaaminen, hyvät sosiaaliset valmiudet , vastuullisuus ja luotettavuus sopivat Heidin persoonaan hyvin.

• Risto Kettunen ja Marja Laesvirta

Olemme erittäin tyytyväisiä

Heidi oli täsmällisesti sovittuna aikana hymyillen asuntomme oven takana. Sovimme samoin tein asunnon kuvauksesta myyntiesitettä varten, sekä ensi-esittelyn niin internetissä kuin paikan päällä. Vitsailimme, että tässähän on viikko aikaa myydä asunto ennen Heidin lomaa. Heidi piti kiinni sovituista aikatauluista – jopa myi asuntomme ennen ansaitulle lomalle lähtöä. Siis viikossa!
Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Heidiä lämpimästi myös muille.

• Timo Kivimäki ja Heidi Saari, Espoo

Kaikki toimi kympin arvoisesti…..välittäjä oli todella mukava ja hänen kanssaan oli helppo ja mukava asioida!

• Ostaja, Espoo

Heidi oli aina tavoitettavissa

Heidi tuki meitä koko prosessin ajan erinomaisesti, hän neuvoi meitä asunnon myyntikuntoon saattamisessa ja oli aina tavoitettavissa. Aikataulussa pysyttiin ja asiakkaana meillä oli turvallinen mieli tämän elämämme isoimman kaupan tekemisessä.
Heidi myös koko ajan piti meidät tilanteen tasalla, niin oman asuntomme myynnissä kuin tulevan kotimme ostossa.

• Myyjä, Espoo

Suurkiitos koko tiimille

Heidi, Mari ja Linda tekivät erinomaista työtä saaden pitkään myynnissä olleen rivarini myytyä ja juuri oikeaan aikaan uuden asuntoni valmistuttua. Pitkän myyntikauden aikana käytin useaa välittäjää ja vaikka hekin yhtä lukuunottamatta olivat hyviä niin Heidin tiimin vahvuutena oli erinomainen esite hienoine kuvineen ja sitkeys. Marille erityiskiitos siitä, että vilpittömästi sanoit pitäväsi kauniista asunnostani ja pihastani- se lämmitti. Suurkiitokset koko tiimille ja Heidille, joka hoiti koko kaupanteon niin hienosti.

• Myyjä, Espoo

Heidi ja Linda olivat helposti tavoitettavissa ja vastasivat todella nopeasti kysymyksiin. Kaikki meni moitteitta. Ihmettelimme miten helposti voi asiat saadakaan hoitumaan. Kiitos!

• Ostaja, Helsinki

Heidi on yliveto!

Teimme ensin asuntomme myyntisopimuksen erään suuren pankin asunnonmyyntiyksikön kanssa. Lähes vuoden myyntiponnistelujen ja lukemattomien yksityisnäyttöjen jälkeenkään ei ostajaa vaan millään löytynyt. Päätimme siis vaihtaa välittäjää, saadaksemme asuntomme vihdoin myytyä. Erään hyvän tuttavamme suosituksesta päädyimme Heidiin. Alusta lähtien Heidillä oli homma ihan eri tavalla hanskassa. Ammattikuvaaja otti hienot kuvat asunnostamme ja Heidin into ja positiivisuus sekä ammattitaito sai meidätkin positiiviselle mielelle.

Heidi myi asuntomme jo ennen ensimmäistä yleistä näyttöä, sellaistahan ei edellinen välittäjä pyynnöistä huolimatta edes halunnut järjestää!

Jos vielä joskus myymme asuntomme, välittäjä on ilman muuta Heidi. Olemme nähneet lukemattomia asunnon välittäjiä, mutta Heidi on yliveto!

• Olli-Pekka ja Sirpa Kiilunen, Vantaa

Todellinen ammattilainen

Jo ensitapaamisessa syntyi luottamus Heidi Luumin kanssa. Hän kertoi selkeästi ja uskottavasti kauppaan liittyvät asiat. Vain hinnanasetannassa oli pientä näkemyseroa, jossa onneksi välittäjän ehdotus voitti. Asuntoni myynti täydellä hinnalla Oikotiellä julkaistun ilmoituksen jälkeen ennen yleistä näyttöä oli erinomainen saavutus. Oikea hintapyyntö, hyvin laadittu ilmoitus ja erinomaiset valokuvat auttoivat välittäjän työtä. Lähes uskomattomaksi Luumin työ täydentyi pari viikkoa myöhemmin, kun hän myi nykyisen asuntomme Tapaninkylässä täsmälleen samalla tavalla. Heidi Luumi on todellinen ammattilainen, jota suosittelen hyvin mielelläni. Hänen työnsä on hyvin osaavaa, hän onnistuu luomaan luottamuksen asiakkaan kanssa ja asiat hoituvat sujuvasti ja soittoihin sekä soittopyyntöihin vastataan ripeästi.

• Timo Martikainen, Helsinki

Tyylikästä ja aktiivista

Myyntiaika oli lyhyehkö ajankohtaan nähden, ja lopulta kauppa syntyi yleisten näyttöjen ulkopuolisena ajankohtana. Heidi porukoineen hoiti homman tyylikkäästi, ja ammattitaitoisesti. Asunto stailattiin edustavasti, ja annettiin selkeät ohjeet mitä itse pitää tehdä. Myyntiaikana ei tarvinnut itse olla huolissaan mistään; yhteydenpito sekä tilannetiedottaminen oli aktiivista.

• Aaro Mahkonen, Espoo

Välittäjällä on väliä

Toiminta oli kokonaisuudessaan erittäin ammattimaista ja vauhdikasta. Asunto oli ollut lähes vuoden aktiivisessa myynnissä toisella välittäjällä ilman yhtään tarjousta. Lukuisia näyttöjä ja hinnanlaskuja. Heidi ideoi alusta asti miten tulisi edetä ja mitä tehdä, toi suunnitelmat sovitusti ja laittoi sen jälkeen asiat toteutukseen. Tehokasta ja särmää toimintaa. Huomionarvoista on että yksi osa suunnitelmaa oli nostaa hintaa. Kun asunto oli stailattu ja laitettu uudestaan myyntiin, toi Heidi 48 tunnin kuluessa kolme kirjallista tarjousta. Alin niistä oli täysi pyyntihinta. Asunto myytiin kahdessa vuorokaudessa 20 tuhatta yli pyyntihinnan. Välittäjällä on väliä…

• Myyjä, Helsinki